Zaterdag 22 april : ‘Boost je immuunsysteem. Een officiële introductie in de Wim Hof Methode’.

Op zaterdagochtend 22 april (08.30 – 12.30 uur) vindt opnieuw de zeer informatieve en praktische workshop ‘Boost je immuunsysteem – een officiële introductie in de Wim Hof Methode’ plaats. In De Vliegende Olifant in Arnhem. 

“The universe is contained within you and you are capable of extraordinary things” (Wim Hof).

Mede door de Coronacrisis is er veel belangstelling ontstaan voor lifestyle en ons immuunsysteem. Gelukkig!  Oude tijden zijn voorbij. I.t.t. wat lang de overtuiging was, heeft Wim Hof via wetenschappelijk onderzoek o.a. aan Radboud Universiteit Nijmegen, bewezen dat het immuunsysteem zeer goed trainbaar is.
Hij doet dit d.m.v. een combinatie van Meditatie, Ademhalingsoefeningen en Koude. Inmiddels heeft hij met zijn methode een zeer brede en wereldwijde belangstelling.
De curus wordt gegeven in De Vliegende Olifant in Arnhem door het team van immuun.training.nl – een onderdeel van fysiotherapiepraktijk de Romei in Zevenaar.
Fysiotherapeut/acupuncturist en Carechanger Drs. Harry Geurkink introduceerde in 2014  Wim Hof binnen de fysiotherapie.  Samen met fysiotherapeut/ Wim Hof instructeur Jelmer Derksen  en m.m.v. Jeannette Uittenbogaard (fysio-bowentherapeut/ mindfulness,- chinengdocent)  – organisator verzorgen zij deze workshop.
Er zijn max 14 plekken beschikbaar.
Voor deelname, informatie en tickets: zie deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *