Workshop ‘Boost je immuunsysteem – de Wim Hof methode’ verzet naar zaterdag 13 maart as

De cursus/ Ice-challenge ‘Boost je immuunsysteem’ in De Vliegende Olifant is vanwege de huidige Corona maatregelen verzet naar zaterdagochtend 13 maart* . Het is een officiële introductie in de Wim Hof methode onder leiding van Drs. Harry Geurkink. Jelmer Derksen (fysiotherapeut bij de Romei Zevenaar) en ikzelf geven onze medewerking bij deze zeer bijzondere en waardevolle workshop.  Voor iedereen toegankelijk.

“De moderne mens zit zo verstrikt in zijn ego, in de jacht op materieel gewin of status (** of angst!!) dat hij uit het oog verliest wie hij werkelijk is. Je leeft! Je ziel leeft! Word wakker! Je kunt sterk zijn zonder te denken, door gewoon in de stilte van je geest aanwezig te zijn, gevoed door de levenskracht, de bloedstroom, omdat je denkende brein die hulpbronnen niet overheerst. Haal adem. Ga naar buiten, de kou in. Voel het. Volg het licht. Dat brengt je terug bij jezelf “.

Passage uit De Wim Hof methode door Wim Hof (2020)

* Na de volgende update van het OMT over de maatregelen zal de datum definitief worden.

**  is opmerking van mijzelf – angst voor virus overheerst nu.

voor meer informatie zie: https://devliegendeolifant.nl/event/icechallenge-new-horizons-januari-2021-boost-je-immuunsysteem/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *