Citaat over ‘wat is de betekenis van ziekte’ .

Vraag ‘Wat is het lichaam’ en ‘wat is de betekenis van ziekte’

Citaten uit  ‘Het handboek dat je niet bij je geboorte mee kreeg‘  van Taira Seifaddini.

“Je lichaam is niet een stuk vlees met botten. Het is een hele intelligente biologische computer die uit levend bewustzijn is gemaakt. Om optimaal te kunnen functioneren en te doen waarvoor het is ontworpen dien je er volledig mee samen te werken.
Alle informatie, alle kennis die je nodig hebt ligt in je lichaam op cellulair niveau opgeslagen. Je hoeft nooit iets buiten jezelf te zoeken. Zo geweldig is het ontworpen. Je lichaam heeft een eigen intelligentie en zelfherstellende vermogens. Je kunt het pas waarderen wanneer je het volledig begrijpt. Tot die tijd zie je het meer als last en belemmering.
Om samen te kunnen werken moet je het tenminste leren kennen. En dat is onmogelijk wanneer je er permanent van wegrent. Wanneer je niet volledig in jouw lichaam incarneert, blijf je of alleen in je hoofd of helemaal buiten je lichaam leven.
Wij hebben voor jullie een metafoor hiervoor: stel je voor dat jij een waanzinnig mooi gebouw bezit met veel verdiepingen, waar van alles te beleven valt en je permanent alleen op de zolder of op het dak van het gebouw verblijft. Dat is ongeveer jullie relatie met je lichaam.”

 

“Elke ziekte is een manifestatie van een disbalans op spiritueel niveau. Wanneer de disbalans van het energieveld niet erkend is, daalt het als het ware naar het mentale, emotionele en naar het fysieke vlak. Je bent een hologram. Wanneer een deel van het hologram uit balans is, is het hele hologram uit balans. (….) Ziekte is een signaal dat er iets in jouw systeem uit balans is geraakt en niet meer in alignement is met je natuurlijke trillingsfrequentie”. 

 

“Pijn betekent dat je uit alignement bent met jouw natuurlijke trillingsfrequenties. het betekent dat je niet je natuurlijke Zelf bent. Deze energetische dissonantie met jouw natuurlijke trillingsfrequenties manifesteert zich op jouw emotionele en fysieke lichaam als pijn. Door niet volledig jezelf te zijn doe je jezelf letterlijk pijn. Ziekte is jouw vriend die aan de deur klopt en zegt: ‘lieverd, herstel je natuurlijke trillingsfrequenties, wees je natuurlijke Zelf’!

 

“Je natuurlijke Zelf is de energie het het kind in jou die open en ongedwongen zichzelf is. Het is een Goddelijke energie van Schepping die op deze planeet incarneert als een kind en weet dat het volledig oké is. (…) Het herstellen van een verbinding met het kind in jezelf, herstelt je natuurlijke trillingsfrequenties en brengt je automatisch in resonantie met het Al Wat Is”