Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop TaKeTiNa in Arnhem

7 november 2015 @ 13:00 - 17:00

€45,00

Op zaterdag 7 november komt  Mikael Khei (Noorwegen) naar Arnhem  om een TaKeTiNa workshop te geven!

Wat is TaKeTiNa?

TaKeTiNa is  een ritmische, muzikale ervaring en een dynamische meditatie die het gewaarzijn opent en bewustzijn vergroot. Het brengt ontspanning gelijktijdig met beweging; TaKeTiNa leert om  in de flow van het leven te zijn. In deze ritme-reizen, gaat persoonlijke ontwikkeling hand in hand met sensomotorische en muzikale ontwikkeling.

Wat is het?
Er wordt gezongen, geklapt en stappen gemaakt in het ritme begeleid met live muziek van de surdu drum en de berimbau. Het begrip van ritme wordt in het lichaam ervaren. Daardoor is de ervaring direct en intens. Het is een natuurlijke weg van leren; de capaciteit van ritme is aangeboren: we hebben het allemaal! Wat ontwikkeld wordt zijn senso-motorische vaardigheden die de ritmische basis zijn voor alle beweging en muziek.Of we nu lopen, dansen of muziek maken!

TaKeTiNa bestaat 45 jaar en er is al meer dan 20 jaar actief onderzoek gedaan door Reinhard Flatischler; de founder en creator van TaKeTiNa. De gezondheidseffecten van TaKeTINa zijn grondig onderzocht en bewezen door diverse artsen en wetenschappers in Duitsland.

Voor wie?
Veel mensen over de hele wereld doen regelmatig TaKeTiNa; sommigen voor persoonlijke ontwikkeling en ook muzikanten en zangers die hun lichaamsbewustzijn en ritme gevoel willen vergroten. Je hebt geen ervaring nodig om met TaKeTiNa te beginnen. Iedereen beweegt met elkaar in dezelfde cirkel. Het is een individueel groepsproces waar je je eigen flow vindt gedragen door het ritme in de groep.”

Wanneer: zaterdag 7 november 2015 : 13.00 – 17.00 uur

Waar:

Buurtcentrum ‘de Nieuwe Hommel’

de Wiltstraat 6    6821 CE   Arnhem

Kosten: 35,00 euro  inclusief  koffie/thee en iets biologisch lekkers.

opgave: via info@bowenpraktijkarnhem.nl

Na overmaken van het bedrag op NL34 INGB 0009503856 t.n.v J.Uittenbogaard o.v.v. workshop Taketina + datum, is de inschrijving definitief.

 

Gegevens

Datum:
7 november 2015
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€45,00

Locatie

de Nieuwe Hommel
de Wiltstraat 6
Arnhem, 6821 CE Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0614117058
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Jeannette Uittenbogaard