Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop TaKeTiNa Arnhem (volgeboekt)

6 maart 2015 @ 19:00 - 22:00

€20

Afgelopen maand maakte ik kennis met TaKeTina en had een prachtig weekend.

Tot mijn grote plezier heb ik Mikael Khei en Brenda van Broekhoven van Heart Beat Evolution Rotterdam kunnen overhalen om op 6 maart as TaKeTiNa te introduceren  in Arnhem!

Inmiddels is de workshop in de Binnenplaats volgeboekt. Laat je echter niet weerhouden je op te geven; mochten er nog veel inschrijvingen bijkomen, dan zoeken we een grotere ruimte!

Wat is TaKeTiNa?

Dit schrijven Mikael en Brenda:

TaKeTiNa; ritme voor evolutie.

Waarom TaKeTiNa doen?
TaKeTiNa is  een ritmische, muzikale ervaring en een dynamische meditatie die ons gewaarzijn opent en bewustzijn vergroot. Het brengt ontspanning gelijktijdig met beweging; door TaKeTiNa leer jejezelf over in de flow van het leven zijn. In deze ritme-reizen, gaat persoonlijke ontwikkeling hand in hand met muzikale ontwikkeling.

Wat is het?
We zingen, klappen en stappen in het ritme begeleid met live muziek van de surdu drum en de berimbau. Het begrip van ritme ervaar je in je lichaam en daardoor is de ervaring direct en intens. Het is een natuurlijke weg van leren; de capaciteit van ritme is aangeboren: we hebben het allemaal! Wat we ontwikkelen zijn senso-motorische vaardigheden die de ritmische basis zijn voor alle beweging en muziek.Of we nu lopen, dansen of muziek maken! TaKeTiNa bestaat 45 jaar en er is al meer dan 20 jaar actief onderzoek gedaan door Reinhard Flatischler; de founder en creator van TaKeTiNa. De gezondheidseffecten van TaKeTINa zijn grondig onderzocht en bewezen door diverse artsen en wetenschappers in Duitsland

Voor wie?
Veel mensen over de hele wereld doen regelmatig TaKeTiNa; sommigen voor persoonlijke ontwikkeling en ook muzikanten en zangers die hun lichaamsbewustzijn en ritme gevoel willen vergroten. Je hebt geen ervaring nodig om met TaKeTiNa te beginnen. Iedereen beweegt met elkaar in dezelfde cirkel. Het is een individueel groepsproces waar je je eigen flow vindt gedragen door het ritme in de groep.”

 

Wanneer: vrijdagavond 6 maart : 19.00 – 22.00 uur

Waar: Groepspraktijk ‘de Binnenplaats’  Apeldoornseweg 80/82 (door de steeg doorlopen naar de tuin/de Binnenplaats) 6814 BM  Arnhem

Kosten: 35,00 euro (bij vroegboeking tot 20 februari: 25 euro!)

opgave: via info@bowenpraktijkarnhem.nl

Na overmaken van het bedrag op NL34 INGB 0009503856 tnv J.Uittenbogaard o.v.v. workshop Taketina Arnhem, is je inschrijving definitief.

Er kunnen  slechts 14 deelnemers meedoen. Dus wees snel!

Mocht de workshop volgeboekt zijn, geef dan toch graag je naam en emailadres door. Eventueel ga ik op zoek naar een grotere locatie.

Gegevens

Datum:
6 maart 2015
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
€20
Site:
http://www.heartbeatevolution.com

Locatie

Groepspraktijk ‘ de Binnenplaats’
Apeldoornseweg 80 /82 (steeg )
Arnhem,
+ Google Maps

Organisator

Jeannette Uittenbogaard
Telefoon
06 14117058