Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tweede 5 daagse Training voor vrouwen in Spanje

2 oktober 2016 @ 15:00 - 7 oktober 2016 @ 18:00

Opnieuw de trainingsweek voor vrouwen met het thema ‘ Hoe sta ik volledig in het leven’ door Taira Seifaddini en Jeannette Uittenbogaard

In deze tijd is het erg belangrijk om ons Volledige Zelf te manifesteren en te leven. Vaak laten we slechts een deel van onszelf zien en verbergen een deel. Bovendien kost het onderdrukken en het op afstand houden van een deel van jezelf veel energie. Juist deze krachtige creatieve energie houdt je vitaal en heb je nodig voor de realisatie van je eigen dromen!

“ Het enige wat het Universum van je vraagt, is dat je volledig jezelf bent. Dan pas ben je in alignement met je oorspronkelijke blauwdruk wat Vreugde, Excitement en Zelfrealisatie is.”

Tijdens deze 5 daagse training nodigen we je uit om datgene wat zoveel kracht bezit te leren kennen, te onderzoeken, te omarmen en te manifesteren als een volwaardig deel van jezelf. Met een groep van max. 14 personen verblijven op een prachtige plek aan de Zuid Spaanse kust in de buurt van Murcia. Heerlijke temperatuur, gezond en lekker eten met lang natafelen, relaxen in het Zuid Spaanse ritme wordt afgewisseld met Chineng Qigong, Bodymindfulness, Energiewerk, Creatieve Expressie en Opstellingenwerk.

Datum:  02 – 07 oktober 2016

Kosten: € 1050,00 (incl. verblijf, maaltijden en de training) excl. de retourvlucht Eindhoven-Murcia (op dit moment €88,00) en de transfers.

Voor meer informatie:

stuur een mail naar info@bowenpraktijkarnhem.nl of bel: 06 14 11 70 58

Gegevens

Begin:
2 oktober 2016 @ 15:00
Einde:
7 oktober 2016 @ 18:00

Locatie

Tierra de Ifre
Canada de Gallego
marrazon, 30870 Spanje
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisatoren

Jeannette Uittenbogaard
Taira Seifaddini