2022 – Een bijzonder jaar! (blog)

Allereerst wil ik u/jullie een heel gelukkig, gezond en liefdevol jaar toewensen. Het kan niet anders dan dat het  een bijzonder jaar wordt. Er zal veel nieuwe informatie vrijkomen – op veel gebieden. Innovaties. Ook op het gebied van welzijn en gezondheid.  Een tijd van verandering en transformatie. Een bijzonder jaar.

Wat de Coronatijd o.a. gebracht heeft is dat er veel meer belangstelling is voor gezondheid/ het immuunsysteem/vitaliteit en hoe goede zelfzorg daaraan bijdraagt. Eindelijk staat Lifestyle op de agenda. De Wim Hof methode, Yoga, Meditatie zijn gewoon geworden. Oost en West zijn dichterbij elkaar gekomen, net als wetenschap en spiritualiteit.  We zitten zo bijzonder mooi in elkaar dat we eigenlijk niets anders nodig hebt, dan heel goed luisteren naar onszelf en ons lichaam. De reis naar binnen. Want zo binnen – zo buiten. 

Dit vraagt investering in onszelf. Leren gewaarworden, leren luisteren, ervaren, uit de comfortzone gaan,  loslaten van oude patronen en overtuigingen… wat een uitdaging! 

Ook dit jaar begeleid ik jullie met plezier en verwondering in deze mooie innerlijke processen. Met de FysioBowensessies, met de combinatie van Chineng Qigong en Fysiotherapie, met de Persoonlijke begeleiding met Systeemopstellingen en met de workshops/scholingen die via De Vliegende Olifant georganiseerd worden. 

Op 10 januari starten de groepslessen FysioChineng weer! 

Op 22 januari staat de eerste Wim Hof scholingsdag weer gepland. Leren hoe je je eigen immuunsysteem kunt verbeteren. Wie doet er mee met deze interessante, uitdagende en leerzame scholingsochtend? 

En tot slot: onder het mom  ‘Wil je geluk of wil je gelijk’ :  iedereen is welkom in mijn praktijk.

Laten we er samen een prachtig jaar van maken. 

Een heel hartelijke groet,

Jeannette 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *