Nógmaals: Ice VROUW Challenge 2022 op zaterdag 1 oktober. Workshop ‘Immuunsysteemtraining’.

 

Welkom Vrouwen!! Vanwege het grote succes en de vraag naar een herhaling, vindt er dit jaar nóg een keer een Ice VROUW Challenge 2022 plaats: Op zaterdag 1 oktober 2022!  

“”The universe is contained within you and you are capable of extraordinary things”         (Wim Hof).

 

Een officiële introductie in de Wim Hofmethode door fysiotherapeut/inspirator en Carechanger Harry Geurkink, fysiotherapeute Nicole Tacke m.m.v.  initiatiefnemer/organisator Jeannette Uittenbogaard (fysio-bowentherapeut/ mindfulness,- chinengdocent)

Vanaf 2017 organiseert De Vliegende Olifant  3 keer per jaar een Ice- Challenge ‘Boost je immuunsysteem”.  Aan het begin van de zomer  is er speciale IceVROUW Challenge. Na alle stress van Covid waarbij angst en stress bij velen een grote rol speelde en misschien nog wel speelt,  blijkt de rol van een goed werkend immuunsysteem nóg belangrijker te zijn geworden. Een reden extra  om de trainingen voort te zetten. Vooral deze speciale vrouwendag.

Juist op deze dag zien we vrouwen die minder gauw op een gemengde dag aanwezig zullen zijn of die juist de gelegenheid te baat nemen om met vriendinnen/moeder-dochter deze ervaring te delen. Het is een speciale dag onder elkaar waarbij het  samen het avontuur aangaan, het plezier hebben, het delen en elkaar aanmoedigen, een extra boost geeft.

We werken tijdens deze training met kleine groepen van maximaal 14 vrouwen om een goede individuele begeleiding te kunnen waarborgen.

Hoe werkt het immuunsysteem, wat is een goed immuunsysteem, wat beïnvloedt het, hoe kan je het trainen?  Is deze training anders voor vrouwen? Op deze dag komen vele vragen aan bod én gaan jullie ervaren: theorie, ademhalingstechniek, meditatie en lichaamswerk. Een prachtige mix toegespitst op de vrouw waarin het eindstation – het ijsbad – absoluut geen verplichting is. Het is elk jaar een bijzondere dag: Werkelijk een feestje. Vanwege het succes in juli en de vraag van velen, organiseren we het dit jaar nog een keer.

Wanneer: zaterdag 1 oktober 2022

Tijd: 09.00 – 13.00 uur.

Waar : De Vliegende Olifant Arnhem .

Voor meer informatie en ticketverkoop zie deze link. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *